Selahattin ÜSTÜN - Okul Müdürü

1967 yılında Sivas’ın Şarkışla İlçesine bağlı Çayırşeyhi Kasabası’nda (Gürçayır) doğdu. İlkokul ve Ortaokulu burada, liseyi ise Şarkışla Lisesi’nde tamamladı. 1988 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bolu Eğitim Yüksekokulu’ndan (Abant İzzet Baysal Üniversitesi) mezun oldu.  Sırasıyla Tokat ili Artova ilçesi Salur Köyü İlkokulu ve Kayaönü İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmen, Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Ovaören  Kasabası İlköğretim Okulu ve Avanos ilçesi Çalış Kasabası İlköğretim Okulu, Kayseri ili Tomarza ilçesi  Alakuşak İlköğretim Okulu (Akdere), Kocasinan ilçesi Hacı Mehmet Soyışık İlkokulu ve Kocasinan YİBO’nda ( Mehmet Tarman İlkokulu) öğretmen olarak çalıştı. 2006 yılında yapılan sınavla Uzman Öğretmen oldu. Mehmet Tarman İlkokulu’nda Müdür Yetkili olarak çalıştı. 5 Aralık 2014’te Kocasinan ilçesi Gözüakçalar İlkokulu’na Müdür olarak atandı. 5 Ağustos 2019’da Melikgazi ilçesi Şehit Jandarma Komando Er Hacı Aydıncı İlkokulu’na Müdür olarak atandı. 19 Kasım 2022 tarihinde yapılan sınavla Başöğretmen ünvanını aldı. Evli ve 3 erkek 1 kız çocuk babasıdır.